8. november 12:00-15:00
Storgata 28, 4307 Sandnes 250.- pr deltager
Kunne dere tenke dere å få et makerspace på skolen?

Visste du at et makerspace kan starte i et hjørne av skolens bibliotek eller et ledig rom og kan vokse derfra? Visste du at et makerspace kan starte med det utstyr skolen allerede har, fordi makerspace også er en didaktisk undervisningsmetode?

Med utgangspunkt i Makerspace på Vitenfabrikken får kursdeltakerne innblikk i hvordan man kan organisere og engasjere elever i makerspace-aktiviteter i og utenfor skolens undervisning.

Kurset er tilrettelagt slik at deltakerne får et overblikk og en introduksjon til diverse makerspace-verktøy og -aktiviteter, didaktisk teori og diskusjoner, ideer til undervisningsopplegg og presentasjon av gratis læringsressurser til bruk i makerspace-undervisningen.

Vitenfabrikken kan etter behov hjelpe til med veiledning om opprettelse av et makerspace på den enkelte skolen etter kurset.

Lærerkurset er for lærere, som underviser 1.-13. trinn, dvs. inklusiv lærere på videregående skole. Lærerstudenter er også velkommen.

Lærerkurset er onsdag den 8. november 2017 kl. 12.00-15.00 på Vitenfabrikken, men kan også bestilles av skoler. Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte deltakere.

Maks. 15 deltakere. Ta gjerne med datamaskin selv eller lån en på Vitenfabrikken. .

Pris: 250 kr pr. kursdeltaker.

Påmelding: vitenfabrikken@jaermuseet.no

Påmeldingsfrist: En uke før kursstart. Oppgi deltakernes navn, skole, telefonnummer og epost-adresse ved påmeldingen.

Ved bestilling av lærerkurset eller spørsmål ta kontakt med Hanne Madsen på hm@jaermuseet.no