Barnebursdag | Sandnes

Ha en tøff barnebursdag på Vitenfabrikken i Sandnes!

Hos oss kan du feire bursdag på onsdag eller lørdag.

onsdager har vi tre spennende aktivitetspakker der du kan velge mellom å lage en robot som kan tegne, lage spenstig slim, eller vår nye detektivpakke! I alle aktivtetspakkene er inngang, mat og overraskelse inkludert.  Prisen på aktivitetene kommer i tillegg til pakkeprisen. Ledig tid innimellom brukes til å utforske vår spennende utstilling som har tema: kroppen, astronomi, hjernen, verktøy, tekstil, energi og mye mer!

Lørdagsbursdager feires med reserverte plasser på vårt spennende show, rakettaktivitet der man utforsker hvordan trykk påvirker en rakett, ta astronautlappen – har du det som trengs for å være astronaut, eller utforskning av utstillingen med utstillingsløype og diplom for ferdig utfyllt løype. Også denne dagen er mat, inngang og overraskelse inkludert.

Se mer detaljert info om pakkeprisene her  og om detektivbursdag her

Vi tar imot barnebursdager på følgende tidspunkt:

Onsdag kl. 17.00 og kl. 18.00. Varighet 2 timer.
Lørdag kl. 11.30 og kl. 13.15. Varighet 2,5 timer

NB: I skolens sommerferie arrangerer vi ikke barnebursdager.

Det er fullt mulig å være flere bursdagsbarn som feirer sammen (maks 3 stk). Det blir da et tillegg i pris på kr. 200 per ekstra bursdagsbarn.

To voksne per bursdagsbarn går gratis. Resepsjonsverten vil ønske dere velkommen, og dere får vertskap i kafeen. Tiden i utstillingen med barna er det foreldrene som har ansvar for. Det skal være en voksen per 10. barn og de skal følge barna i utstillingen til enhver tid. Maks 30 barn pr. bursdag og aldersgrense 7 år.

 

Last ned invitasjoner: ForskerRobotDetektiv

Feir din barnebursdag i Sandnes på Vitenfabrikken