Barnebursdag | Sandnes

Ha en tøff barnebursdag på Vitenfabrikken i Sandnes!

Hos oss kan du feire bursdag på onsdag eller lørdag.

På onsdager har vi 3 spennende aktivitetspakker der du kan velge mellom å lage en stjernehimmelkrukke med besøk i planetariet, lage en robot som kan tegne, eller lage spenstig slim! I pakken er inngang, mat og overraskelse inkludert.  Prisen på aktivtetene kommer i tillegg. Ledig tid innimellom brukes til å utforske vår spennende utstilling som har tema: kroppen, astronomi, hjernen, verktøy, tekstil og mye mer!

Lørdagsbursdager feires med reserverte plasser på vårt spennende show, rakettaktivitet, utforskning av utstillingen med utstillingsløype og diplom for ferdig utfyllt løype eller et besøk i planetariet. Også denne dagen er mat, inngang og overraskelse inkludert!

Se mer detaljert info om pakkeprisene her .

Vi tar imot barnebursdager på følgende tidspunkt:

Onsdag kl. 17.00 og kl. 18.00. Varighet 2 timer.
Lørdag kl. 11.30 og kl. 13.15. Varighet 2,5 timer

NB: I skolens sommerferie arrangerer vi ikke barnebursdager.

Det er fullt mulig å være flere bursdagsbarn som feirer sammen (maks 3 stk). Det blir da et tillegg i pris på kr. 200 per ekstra bursdagsbarn.

To voksne per bursdagsbarn går gratis. Resepsjonsverten vil ønske dere velkommen, og dere får vertskap i kafeen. Tiden i utstillingen med barna er det foreldrene som har ansvar for. Det skal være en voksen per 10. barn og de skal følge barna i utstillingen til enhver tid. Maks 30 barn pr. bursdag og aldersgrense 7 år.

Last ned bursdagsinvitasjoner:

 

Feir din barnebursdag i Sandnes på Vitenfabrikken