Bursdag på Vitenfabrikken

Barnebursdag | Sandnes

Vi håper å komme igang med bursdager til høsten.  Vitenfabrikken åpner for publikum den 20. juni, så velkommen til oss for moro og aktivitet i sommer!

 

Kom til dekket bord på bursdagsfest hos oss!

Hos oss kan du feire bursdag på onsdag eller lørdag!

En bursdagsfest hos oss er kjekt både for foreldre og barn.  Her kan barn utforske og oppleve, mens foreldrene slipper å tenke på mer enn å se barna ha det fint!

onsdager har vi temabursdag, der du kan velge mellom spennnende aktiviteter. Det er også tid å utforske vår kjekke utstilling.  Den nye kule og dominobanen vår er en kjempehit! For bursdager uten aktivitet er det mulig å få en tur i vår fantastiske planetariet!

lørdager har vi showbursdag.  Der får bursdagen se vår vert utføre spennende eksperimenter, kun for bursdagen.  En tur i planetariet er også inkludert.

Se mer detaljert info om pakkeprisene her

Vi tar imot barnebursdager på følgende tidspunkt:

Onsdag kl. 17.00 og kl. 18.00. Varighet 2 timer.
Lørdag kl. 11.30 og kl. 13.15. Varighet 2,5 timer

NB: I skolens ferier arrangerer vi ikke barnebursdager.

Det er fullt mulig å være flere bursdagsbarn som feirer sammen (maks 3 stk). Det blir da et tillegg i pris på kr. 200 per ekstra bursdagsbarn.

To voksne per bursdagsbarn går gratis. Resepsjonsverten vil ønske dere velkommen, og dere får vertskap i kafeen og under aktiviteten. Tiden i utstillingen med barna er det foreldrene som har ansvar for. Det skal være en voksen per 10. barn og de skal følge barna i utstillingen til enhver tid. Maks 30 barn pr. bursdag og aldersgrense 7 år.

 

Last ned invitasjoner: ForskerRobotDetektiv

Feir din barnebursdag i Sandnes på Vitenfabrikken