Kafé Hjerneføde på Vitenfabrikken

I Kafè Hjerneføde serveres det varme og kalde retter, og du trenger ikke løse billett for å besøke kafèen og utstillingene i første etasje.

Kafé Hjerneføde gir barn og voksne det perfekte påfyll for en aktiv dag.

Velkommen innom for varme og kalde retter laget på gode og sunne råvarer tilpasset store og små. God og varm kaffe, te og et godt utvalg i andre drikkevarer. Hjemmebakte kaker og god bakst er prikken over i-en til opplevelsene på Vitenfabrikken.

Våre kokker bruker kvalitetsråvarer og tilbyr en variert meny til alle våre gjester. Enten dere er her som fritidsgjester, i forbindelse med et bedriftsarrangement eller har en privat feiring, sørger vi for en spennende bevertning til deres besøk.

Ønsker du å spise lunsj i Sandnes? Da er Kafé Hjerneføde et godt alternativ. Det er gratis inngang når du bare besøker første etasje der kafeen ligger. Her er det god plass for barnevogner og rullestoler, og noen aktiviteter som barna kan holde på med mens kaffekoppen etter lunsj nytes.

Vi vet hvor viktig det er med påfyll av energi – det får dere i vår kafé Hjerneføde!

Det er dessverre ikke mulig å nyte medbrakt mat og drikke hos oss.

Legg gjerne et lunsjmøte til oss. For bestilling av bord eller for spørsmål angående servering på arrangement ta kontakt med oss på e-post: bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no , eller klikk her for å registrere din forespørsel.

ONSDAGSKVELDER

Hva med å legge middagen hit? Du trenger ikke å løse inn billett for å spise hos oss. Her er god plass for barnevogner og rullestol. I mens dere venter på maten er det mye spennende å utforske også i første etasje. Bord må ikke forhåndsbestilles, men om dere ønsker dette kontakt oss gjerne på

tlf: 47 77 60 20

Åpningstid onsdager er kl 10.00 – 20.00 (servering stenger kl 19.30).

Åpningstider

Mandag stengt

Tirsdag – fredag 10.00 – 14.30

Onsdag 10.00 – 19.30

Onsdag uke 26-33    10.00-14.300 (sommerprogram).

Lørdag 11.00 – 16.30
Søndag og helligdager 11.00 – 16.30

Kaféen kan ha åpent utenom vanlige åpningstider, som ved større arrangement, eller på bestilling når grupper er på huset.

Planlegger dere barnebursdag? Se vårt tilbud her.

KONFIRMASJON?

Vi har ledige datoer i 2021.

Kontakt oss her.

Gode tilbakemeldinger fra våre gjester!

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint. Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»
Stavanger Kommune – Miljø og renovasjon v/Imme Dirks Eskeland

«Apropos lappene- har vel aldri sett dem forsvinne så fort fra fatet:) Godt tegn!»
Europakontoret

100-UGÅ

«Dette var over all forventning av nykommeren. Kyllingen er blandt den beste som serveres i 100-ugå og det er rikelig med tilbehør. God smak i potetmosen, grønnsakene og i sausen». Terningkast 5

Sandnesposten, 2020.