Kafé Hjerneføde

I Kafè Hjerneføde serveres det varme og kalde retter, og du trenger ikke løse billett for å besøke kafèen og utstillingene i første etasje.

Kafé Hjerneføde gir barn og voksne det perfekte påfyll for en aktiv dag.

Våre hjemmebakte kaker og bakst er prikken over i-en til en opplevelse på Vitenfabrikken. Nyt en kopp kaffe eller te, eller slukk tørsten med noe godt å kaldt drikke. Kokkene hos oss bruker kvalitetsråvarer og tilbyr en variert meny til alle våre gjester. Enten dere er her som fritidsgjester, sammen med kollegaer eller har en privat feiring, sørger vi for en spennende bevertning til deres besøk.

Lunsj?

Ønsker du å spise lunsj i Sandnes? Da er Kafé Hjerneføde et godt alternativ. Det er gratis inngang når du bare besøker første etasje der kafeen ligger. Her er det god plass for barnevogner og rullestoler, og noen aktiviteter som barna kan holde på med mens kaffekoppen etter lunsj skal nytes. Kreativt kundemøte? Velkommen til oss.

Vi vet hvor viktig det er med påfyll av energi – det får dere i vår kafé Hjerneføde!

Onsdagskvelder

Kombiner besøket med å spise et godt måltid hos oss. Enten du vil være kun i 1. etg, eller løse inn billett til å utforske hele utstillingen.

Kom innom oss da vel!

Åpningstider kafé

Mandag stengt

Tirsdag – fredag 10.00 – 14.30

Onsdag 10.00 – 19.30

Onsdag uke 26-33    10.00-14.30 (sommerprogram).

Lørdag 11.00 – 16.30
Søndag og helligdager 11.00 – 16.30

Kaféen kan ha åpent utenom vanlige åpningstider, som ved større arrangement, eller på bestilling når grupper er på huset. Det er dessverre ikke mulig å nyte medbrakt mat og drikke når dere er hos oss.

Bursdag?

Konfirmasjon?

Noen tilbakemeldinger fra våre gjester!

Kick Off

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint. Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»
Stavanger Kommune – Miljø og renovasjon v/Imme Dirks Eskeland

De gode lappene

«Apropos lappene- har vel aldri sett dem forsvinne så fort fra fatet:) Godt tegn!»
Europakontoret

100- ugå

«Dette var over all forventning av nykommeren. Kyllingen er blandt den beste som serveres i 100-ugå og det er rikelig med tilbehør. God smak i potetmosen, grønnsakene og i sausen». Terningkast 5
Sandnesposten, 2020.