I Kafè Hjerneføde serveres det varme og kalde retter, og du trenger ikke løse billett for å besøke kafèen og utstillingene i første etasje.

 

Kafé Hjerneføde gir barn og voksne det perfekte påfyll for en aktiv dag.

Våre kokker bruker kvalitetsråvarer og de byr på gode og enkle menyer. Baristakaffe, et godt utvalg i drikkevarer, hjemmebakte kaker eller ferske brød er prikken over i-en til opplevelsene på Vitenfabrikken.

Kafé Hjerneføde leverer alt fra konferansemeny (pdf), mottakelsesmeny, selskapsmat, frokostmøter og ellers enkel men spennende bevertning til arrangement på Vitenfabrikken.

Det er også mulig å bestille catering fra våre samarbeidpartnere med tapas og selskapsmeny. Skulle det være spesielle ønsker, kan de også «skreddersy» meny og priser.

Ta kontakt på e-post bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no hvis du har spørsmål angående servering på arrangement, eller klikk her for å registrere forespørsel.

 

Referanser

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint. Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»
Stavanger Kommune – Miljø og renovasjon v/Imme Dirks Eskeland

«Apropos lappene- har vel aldri sett dem forsvinne så fort fra fatet:) Godt tegn!»
Europakontoret

Åpningstider

Mandag stengt
Tirsdag – fredag 10:30 – 14:30
Lørdag 11.00 – 15.30
Søndag og helligdager 12:00 – 16:30

Kaféen kan ha åpent utenom vanlige åpningstider, som ved større arrangement, eller på bestilling når grupper er på huset.