Kafé Hjerneføde på Vitenfabrikken

I Kafè Hjerneføde serveres det varme og kalde retter, og du trenger ikke løse billett for å besøke kafèen og utstillingene i første etasje.

Kafé Hjerneføde gir barn og voksne det perfekte påfyll for en aktiv dag.

God kaffe, et godt utvalg i drikkevarer, hjemmebakte kaker eller bakst er prikken over i-en til opplevelsene på Vitenfabrikken.

Våre kokker bruker kvalitetsråvarer og tilbyr en variert meny til alle våre gjester. Enten dere er her som fritidsgjester, i forbindelse med et bedriftsarrangement eller har en privat feiring, sørger vi for en spennende bevertning til deres besøk.

Ønsker du å spise lunsj i Sandnes? Da er Kafé Hjerneføde et godt alternativ. Det er gratis inngang når du bare besøker første etasje der kafeen ligger. Her er det god plass for barnevogner og rullestoler, og noen aktiviteter som barna kan holde på med mens kaffekoppen etter lunsj nytes.

Vi vet hvor viktig det er med påfyll av energi – det får dere i vår kafé Hjerneføde!

Se vårt utvalg her:

MENY KAFÉ HJERNEFØDE 2020

Ta kontakt på e-post: bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no for spørsmål angående servering på arrangement, eller klikk her for å registrere din forespørsel.

ONSDAGSKVELDER

Hva med å legge middagen hit? Du trenger ikke å løse inn billett for å spise hos oss. Her er god plass for barnevogner og rullestol. I mens dere venter på maten er det mye spennende å utforske også i første etasje.

Åpningstid onsdager er kl 10.00 – 20.00

KONFIRMASJON?

Vi har ledige datoer i 2020 og 2021. Se vårt tilbud her: Konfirmasjon på Vitenfabrikken 2020

Eller ta kontakt her.

Referanser

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint. Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»
Stavanger Kommune – Miljø og renovasjon v/Imme Dirks Eskeland

«Apropos lappene- har vel aldri sett dem forsvinne så fort fra fatet:) Godt tegn!»
Europakontoret

100-UGÅ

«Dette var over all forventning av nykommeren. Kyllingen er blandt den beste som serveres i 100-ugå og det er rikelig med tilbehør. God smak i potetmosen, grønnsakene og i sausen». Terningkast 5

Sandnesposten, 2020.

Åpningstider

Mandag stengt

Tirsdag – fredag 10.00 – 15.00

Onsdag 10.00 – 20.00

Onsdag uke 26-33    10.00-15.00 (sommerprogram).

Lørdag 11.00 – 15.30
Søndag og helligdager 12.00 – 16.30

Kaféen kan ha åpent utenom vanlige åpningstider, som ved større arrangement, eller på bestilling når grupper er på huset.