I Kafè Hjerneføde serveres det varme og kalde retter, og du trenger ikke løse billett for å besøke kafèen og utstillingene i første etasje.

IMG_8180

Kafé Hjerneføde gir barn og voksne det perfekte påfyll for en aktiv dag.
Våre kokker bruker kvalitetsråvarer og de byr på gode og enkle menyer. Baristakaffe, et godt utvalg i drikkevarer, hjemmebakte kaker eller ferske brød er prikken over i-en til opplevelsene på Vitenfabrikken.

Kafé Hjerneføde leverer alt fra konferansemeny., mottakelsesmeny, selskapsmat, frokostmøter og ellers enkel men spennende bevertning til arrangement på Vitenfabrikken.

Det er også mulig å bestille catering fra våre samarbeidpartnere med tapas og selskapsmeny. Skulle det være spesielle ønsker, kan de også «skreddersy» meny og priser.

Ta kontakt på e-post bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no hvis du har spørsmål angående servering på arrangement, eller klikk her for å registrere forespørsel.

IMG_6241

Åpningstider, Kafé Hjerneføde
Mandag stengt
Tirsdag – fredag 10:00 – 15:00
Lørdag 11.00 – 15.30
Søndag og helligdager 12:00 – 16:30

Kaféen kan ha åpent utenom vanlige åpningstider, som ved større arrangement, eller på bestilling når grupper er på huset.

Referanser:

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint. Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»

Stavanger Kommune – Miljø og renovasjon v/Imme Dirks Eskeland

«Apropos lappene- har vel aldri sett dem forsvinne så fort fra fatet:) Godt tegn!»

Europakontoret