Butikk

Her finner du alt fra bøker, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.
Nyhet! Fin gave til andre eller deg selv.
Kjekt å kunne kjøpe en liten oppmerksomhet til en venn/venninne eller seg selv. Krusene er akkurat passe stor til en kopp med noe varmt, og i varme, duse farger som er inn i tiden. Toppe det hele med små kort som har koselige tekster.
Vi har mye spennende i stein og lignende!
Nye produkter ankommet butikken 🙂 Fossil ammonitt, pyritt, bergkrystall, brilliantslepet glass og haitann. Hva liker du?
En fest for øyet og for ganen!
Når du trenger frisk pust så har vi fantastisk gode mintdrops i søte bokser i butikken.  Også bokser med fudge.  De finnes også uten innhold, kan brukes til alt mulig!  Koselige kattemotiv og forskjellige størrelser.
Til venninnen
Det er alltid kjekt å ha med en liten presang når man skal på besøk.  Vi har mange gode ideer. Hva med en liten pakke med te, et lite bladformet fat til å ha den brukte teposen på, og en brikke med kul tekst?
Til den nybakte mor eller far
Det er alltid kjekt å gi noe litt uvanlig til de som nettopp har fått barn. Vi har akkurat fått inn de kuleste baby bodyer med kult trykk på, og like stilige sokker!
 
Til barn og voksne
Kjempestilige tskjorter med tøffe motiver.   Vi har begynt med tskjorter med astronomimotiv, både til barn og voksne. Og noen morsomme i tillegg.  Vi skal utvide med både hettegensere og termokrus og andre nyttige produkter, i veldig god kvalitet og fra miljøbevisste leverandører.
 
Til mannen som har alt
Vi har et særdeles kult utvalg av slips, det kan vi trygt påstå! Om du har en mann som interesserer seg for kjemi, matte, musikk, astronomi, kunst, fly eller sykkel…ja da har vi slipset for han!