Butikk

I vår butikk finner du mange kule, spennende og lærerike ting! Trenger du noe utenom det vanlige til en gave så finner du det helt sikkert hos oss. Våre kunnskapsrike verter hjelper deg til å finne rett produkt, og vi pakker selvsagt inn. Du finner noe til alle aldre, så velkommen på besøk til oss! Husk det er gratis inngang i første etasje der butikken og kaféen ligger.

SALG! Vi har noen av denne igjen så selger ut til sterkt redusert pris! Fra 249.- til 99.-. Veldig informativ bok/kalender med astronomiske hendelser for året sammen med mange flotte bilder. Gjør et kupp!!!

Bokhari handlenett er laget av 100% resirkulert bomull og er både praktisk og stilig. Perfekt for alle dagligdagse gjøremål. Dette Bokhari-produktet bidrar til å sikre trygge og anstendige arbeidsplasser til barn, kvinner og menn i Pakistan. Finnes i natur og svart. Vi har også inne Sandnes dialektord forkle og handlenett med Jærske dialektord.

I forbindelse med at vi for tiden viser Pink Floyd’s magiske musikalskopplevelse i planetariet, så har vi noen få eksemplarer av boken som er gitt ut for å feire 50-årsdagen til albumet «The Dark side of the Moon». Kjøp før eller etter forestillingen.

Ikke kjøpt billett enda? På enjoy.ly finner du ledige billetter.

Vi har fått inn noen produkter fra Vossabia! Ringblomstsalve, augebalsam, leppepomade med lavendel og peppermynte, huldre leppepomade, panterbalsam, tindved og nesle krem, naturlig deodorant (sitrus), kamillebalsam, kroppsbalsam med ville urter, babysalve, honningsskrubb for kroppen, og urtesjampo. Kan utvide sortimentet dersom stor pågang.

I vår butikk kan du kjøpe boken om Turi Gramstad Oliver!
Hundrevis av illustrasjoner
– inkludert eksklusivt materiale fra Turis eget arkiv.
Vakkert formgitt, trykket og innbundet i Norge.
«Turi» Torunn Larsen, 2023
trykkSAK forlag
368 sider, 215×280 mm
Pris: 495,-

Ta kontakt med butikken på vitenfabrikken@jaermuseet.no, eller 95294530 dersom det er noe du lurer på!