Butikk

I vår butikk finner du mange kule, spennende og lærerike ting! Trenger du noe utenom det vanlige til en bursdagsgave så finner du det helt sikkert hos oss. Våre kunnskapsrike verter hjelper deg til å finne rett produkt, og vi pakker selvsagt inn. Du finner noe til alle aldre, så velkommen på besøk til oss! Husk det er gratis inngang i første etasje der butikken og kaféen ligger.

Vi har fått inn noen produkter fra Vossabia! Ringblomstsalve, augebalsam, leppepomade Lavendel og peppermynte, urtesjampo og babysalve. Kan utvide sortimentet dersom stor pågang.

Vi har kjempekule adventskalendere! Det er sammensatt av små esker som åpnes opp og det står tekst til eksperimentet på sidene. Det er også QR kode slik at man kan få opp flere lignende eksperimenter. Det er jo helt fantastisk! De koster 849.- og vi har noen igjen.

I vår butikk kan du kjøpe den nye boken om Turi Gramstad Oliver!


Hundrevis av illustrasjoner
– inkludert eksklusivt materiale fra Turis eget arkiv.
Vakkert formgitt, trykket og innbundet i Norge.
«Turi» Torunn Larsen, 2023
trykkSAK forlag
368 sider, 215×280 mm
Pris: 495,-

KOMMET I BUTIKKEN!

Himmelkalenderen 2024 er en unik kombinasjon av en kalender og ei astronomisk håndbok. I tillegg til alle tradisjonelle opplysninger holder ukekalenderen deg oppdatert over Solas, Månens og planetenes opp- og nedgangstider, så vel som aktuelle astronomiske begivenheter som f.eks. meteorsvermer og formørkelser.

Resten av boka gir en lettfattelig gjennomgang av de fleste emner innenfor astronomien. 

Det er alltid stor pågang, så sikre ditt ekspemplar nå! Kr. 249.-