Butikk

Her finner du alt fra bøker, eksperimentsett, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

 

En fest for øyet og for ganen!

Når du trenger frisk pust så har vi fantastisk gode mintdrops i søte bokser i butikken.  Også bokser med fudge.  De finnes også uten innhold, kan brukes til alt mulig!  Koselige kattemotiv og forskjellige størrelser.

 

 

 

 

Til venninnen

Det er alltid kjekt å ha med en liten presang når man skal på besøk.  Vi har mange gode ideer. Hva med en liten pakke med te, et lite bladformet fat til å ha den brukte teposen på, og en brikke med kul tekst?

 

 

 

 

 

 

Til mannen som har alt

Vi har et særdeles kult utvalg av slips, det kan vi trygt påstå! Om du har en mann som interesserer seg for kjemi, matte, musikk, astronomi, kunst, fly eller sykkel…ja da har vi slipset for han!

 

 

 

 

 

 

Til den nybakte mor eller far

Det er alltid kjekt å gi noe litt uvanlig til de som nettopp har fått barn. Vi har akkurat fått inn de kuleste baby bodyer med kult trykk på, og like stilige sokker!

 

 

 

 

 

 

Til barn og voksne

Kjempestilige tskjorter med tøffe motiver.   Vi har begynt med tskjorter med astronomimotiv, både til barn og voksne. Og noen morsomme i tillegg.  Vi skal utvide med både hettegensere og termokrus og andre nyttige produkter, i veldig god kvalitet og fra miljøbevisste leverandører.

 

 

 

 

 

 

Vår butikk har spennende gaver for store og små,  som oppfordrer til aktivitet og nysgjerrighet. Husk at dere trenger ikke løse billett for å gå i butikken vår.

Send en e-post til dlh@jaermuseet.no dersom det er noe spesielt du ser etter.   Butikkens overskudd investeres i Vitenfabrikkens utstillinger og aktiviteter.