Her finner du alt fra bøker, eksperimentsett, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

 

Over 300 sider med blank sider så du kan registrere alt du gjør i hagen, pluss plass til å skrive matoppskrifter når du bruken grønnsakene du selv har dyrket! Mange gode tips om hagen finner du også.  En skikkelig perle av en bok som du kan gjøre så fargerik som du vil.

 

 

 

At det regner mye i distriktet vet vi alle om.  De fleste hus har mange paraplyer.  MEN vi kan også bruke paraply i solen, for å beskytte oss.  En flott paraply kan også være en del av antrekket.  Vi har fått inn vakre paraplyer, med design på innsiden.  To forskjellige kunstnerer har fått trykket sitt på innsiden.

 

 

 

 

 

 

 

Nå har vi fått inn ny leveranse av Berta bøkene.  Denne gangen har vi også fått kalenderen som har eksperimenter og bilder.  Disse bøkene passer som lesing hjemme og i barnehagen.  Spennende fortelling, oppskrifter og eksperimenter.  Hver for seg koster bøkene 189 og 199.  Pris for begge to er 325.-

 

 

 

 

 

 

På dette bildet er det astronomi som er tema.

UTSOLGT!Vi er de eneste i distriktet som selger Himmelkalenderen!  Denne flotte boken inneholder ukeskalender med astronomiske hendelser. Tider når solen går opp/ned hver dag, planeter som du kan se, månefaser og andre interessante fakta.  Innimellom er det artikler med astronomisk tema, feks planetenes vandringer i 2019, formørkelser, stjernekart, kosmisk kortnytt og mye mer!

Vær tidlig ute til neste utgave som kommer sent i 2019!

 

 

Helt nytt sett!

Lær om de aller minste ting, som har stor plass i vår hverdag! Visste du at nanoteknologi brukes i blant annet billakk, solceller, selvrensende husmaling, vannavvisende klær og mye mer!

For 15 +

 

 

 

Helt nytt sett!

Bygg opp til 8 robot som kan styres av app på telefon eller tablett.  Robot som sender video til din telefon mens du kjører den. Last ned appen gratis.  Etter du har prøvd ut robotene kan du designe din egen med bruk av settets 230 deler.

Utsolgt for øyeblikket!

 

 

 

Vi har et utvalg av de spennende planetbamsene – finnes kun hos oss i Norge!

Solen!

En koselig bamse med fine detaljer. Til og med solflekker 🙂 Følger med et lite skriv med fakta om solen.

Det vil komme flere bamser etterhvert men akkurat nå skal vi kun ha inne 3 stykk: Solen, Mars og Jorden.

 

 

 

 

 

 

Mars!

Visste du at Mars fikk navnet sitt fra den greske krigsguden på grunn av fargen?

 

 

 

 

 

 

 

Vi har Periodiske såper!! Gaven til de som har alt.

Hver såpe er merket med elementetnavn og er har en svak duft av ingefær og lime.  Hypoallergenisk så passer for de fleste.  Ekstra morsomt er det at feks Plutonium gløder i mørket!  I dusjen når strømmen går?  Ikke noe problem!

 

 

 

 

Vår butikk har spennende gaver for store og små, som relaterer til eksperimentene i utstillingen, og som oppfordrer til aktivitet og nysgjerrighet. Husk at dere trenger ikke løse billett for å gå i butikken vår.

Send en e-post til dlh@jaermuseet.no dersom det er noe spesielt du ser etter. Butikken er åpen i våre åpningstider og du trenger ikke løse billett for å besøke butikken.  Butikkens overskudd investeres i Vitenfabrikkens utstillinger og aktiviteter.