Butikk

Her finner du alt fra bøker, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

PÅ SALG! 50% Skjerf i flotte farger, 100% bomull

Direkte fra biene til deg!

Bine biene er tilbake for å fortelle om den gode lynghonningen fra Jæren som vi har i butikken! Det er også mulig å kjøpe med seg en Bine hjem. De kommer i 3 størrelser!

Utforsk med vannpenn!

Kjekke aktivitetshefter som bruker penn med vann til å få frem figur og farge. Kan brukes om og om igjen!

Mikroskop med 95 deler.

Unge forskere kan utforske verden fra celler til krystaller med dette mikroskopet med forstørrelse 50x, 100x, 300x og 600x. Har innebygd lys. Ferdiglagte slides og utstyr til å lage egne. For barn mellom 8 og 12 år.

Mitt første mikroskop.

Se på hva som helst med 8x forstørrelse. Designet av en forsker og mor til to barn, dette mikroskopet passer for barn mellom 3 og 7 år. Barna må ikke bruke ett øye for å se gjennom linsen, noe som små barn ofte sliter litt med. Innebygd lys.

Nyhet! Fin gave til andre eller deg selv.
Kjekt å kunne kjøpe en liten oppmerksomhet til en venn/venninne eller seg selv. Krusene er akkurat passe stor til en kopp med noe varmt, og i varme, duse farger som er inn i tiden. Toppe det hele med små kort som har koselige tekster.
Vi har mye spennende i stein og lignende!
Nye produkter ankommet butikken 🙂 Fossil ammonitt, pyritt, bergkrystall, howlett knoller, fluoritt oktaeder, brilliantslepet glass og haitann. Vi har også fine treeseker til samlingen din. Hva liker du?
Til venninnen
Det er alltid kjekt å ha med en liten presang når man skal på besøk.  Vi har mange gode ideer. Hva med en liten pakke med te, et lite bladformet fat til å ha den brukte teposen på, og en brikke med kul tekst?
Til den nybakte mor eller far
Det er alltid kjekt å gi noe litt uvanlig til de som nettopp har fått barn. Vi har akkurat fått inn de kuleste baby bodyer med kult trykk på, og like stilige sokker!
 
Til barn og voksne
Kjempestilige tskjorter med tøffe motiver.   Vi har begynt med tskjorter med astronomimotiv, både til barn og voksne. Og noen morsomme i tillegg.  Vi skal utvide med både hettegensere og termokrus og andre nyttige produkter, i veldig god kvalitet og fra miljøbevisste leverandører.
 
Til mannen som har alt
Vi har et særdeles kult utvalg av slips, det kan vi trygt påstå! Om du har en mann som interesserer seg for kjemi, matte, musikk, astronomi, kunst, fly eller sykkel…ja da har vi slipset for han!