Her finner du alt fra bøker, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

Selvom det regner ute så kan det være gøy!  Vi har mange bobleprodukter i butikken som du kan leke med i sommer!

 

 

 

 

 

Nå har vi også fått inn topp kvalitets finger spinners! Løp og kjøp!

 

Uorganisk/organisk student set.  Inneholder 52 fargekodede atomer og 37 linker.

 

 

 

Kom og se storebroren til Bee-bot!  Denne utgaven er mer avansert og mulighetene er uendelige.  Denne kan kjøres manuelt slik som Bee-bot men kan også brukes via en gratis app på tablet/pad.  Du har muligheten til å skreddersy din egen bane og laste den opp til appen.  Brukes i undervisning for klasser på Vitenfabrikken.

 

Nå i disse regnfulle dager kan det være greit å bruke paraply!  Denne kule paraplyen har dråpeformede felt som skifter farge når de blir våte.

 

 

Vår butikk har spennende gaver for store og små, som relaterer til eksperimentene i utstillingen, og som oppfordrer til aktivitet og nysgjerrighet. Husk at dere trenger ikke løse billett for å gå i butikken vår.

Send en e-post til dlh@jaermuseet.no dersom det er noe spesielt du ser etter. Butikken er åpen i våre åpningstider og du trenger ikke løse billett for å besøke butikken.