Her finner du alt fra bøker, eksperimentsett, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

De nye aktivitetssettene er kommet!  Stikk innom for en prat 🙂

 

Vi har mange gode forslag til julegaver.  På dette bildet er det astronomi som er tema.

 

 

 

 

 

Helt nytt sett!

Lær om de aller minste ting, som har stor plass i vår hverdag! Visste du at nanoteknologi brukes i blant annet billakk, solceller, selvrensende husmaling, vannavvisende klær og mye mer!

For 15 +

 

 

 

Helt nytt sett!

Bygg opp til 8 robot som kan styres av app på telefon eller tablett.  Robot som sender video til din telefon mens du kjører den. Last ned appen gratis.  Etter du har prøvd ut robotene kan du designe din egen med bruk av settets 230 deler.

 

 

 

Vi har et utvalg av de spennende planetbamsene – finnes kun hos oss i Norge!

Solen!

En koselig bamse med fine detaljer. Til og med solflekker 🙂 Følger med et lite skriv med fakta om solen.

Det vil komme flere bamser etterhvert men akkurat nå skal vi kun ha inne 3 stykk: Solen, Mars og Jorden.

 

 

 

 

 

 

Mars!

Visste du at Mars fikk navnet sitt fra den greske krigsguden på grunn av fargen?

 

 

 

 

 

 

 

Vi har Periodiske såper!! Gaven til de som har alt.

Hver såpe er merket med elementetnavn og er har en svak duft av ingefær og lime.  Hypoallergenisk så passer for de fleste.  Ekstra morsomt er det at feks Plutonium gløder i mørket!  I dusjen når strømmen går?  Ikke noe problem!

 

 

 

 

Vår butikk har spennende gaver for store og små, som relaterer til eksperimentene i utstillingen, og som oppfordrer til aktivitet og nysgjerrighet. Husk at dere trenger ikke løse billett for å gå i butikken vår.

Send en e-post til dlh@jaermuseet.no dersom det er noe spesielt du ser etter. Butikken er åpen i våre åpningstider og du trenger ikke løse billett for å besøke butikken.  Butikkens overskudd investeres i Vitenfabrikkens utstillinger og aktiviteter.