Butikk

Her finner du alt fra bøker, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

17. årgang av Himmelkalenderen kan nå kjøpes på Vitenfabrikken. Denne lettleste astronomiske håndboka på 224 sider er beregnet på alle som er interessert i universet og stjernehimmelen. Inneholder ukekalender for 2022 og de resterende 160 sider gir en lettfattelig og rikt illustrert gjennomgang av astronomiens viktigste emner.

De 2 siste årene ble denne utsolgt både fra forlag og vår butikk, så løp og kjøp hvis du vil den!

Mikroskop med 95 deler.

Unge forskere kan utforske verden fra celler til krystaller med dette mikroskopet med forstørrelse 50x, 100x, 300x og 600x. Har innebygd lys. Ferdiglagte slides og utstyr til å lage egne. For barn mellom 8 og 12 år.

Mitt første mikroskop.

Se på hva som helst med 8x forstørrelse. Designet av en forsker og mor til to barn, dette mikroskopet passer for barn mellom 3 og 7 år. Barna må ikke bruke ett øye for å se gjennom linsen, noe som små barn ofte sliter litt med. Innebygd lys.

Vi har mye spennende i stein og lignende!
Nye produkter ankommet butikken 🙂 Fossil ammonitt, pyritt, bergkrystall, howlett knoller, fluoritt oktaeder, brilliantslepet glass og haitann. Vi har også fine treeseker til samlingen din. Hva liker du?