Her finner du alt fra bøker, eksperimentsett, byggesett med diverse tema, ute- og inneleker, spill og andre artige ting. Dersom vi ikke har det du leter etter, så kan vi kanskje finne det for deg.

I år, etter pågang fra kundene har vi tilgjengelig noen ferdig innpakkede julekalendere. NB! bare noen få igjen!  Inneholder blant annet, en slimete venn, mini teleskop, hjernetrim, dyrk en krystal sett.   Pris: 949.- klar til å henge opp på veggen!  Den er nøye planlagt, med smågaver i ukedagene og større ting i helgene.  Og på toppen av det hele så får dere en overraskelsesgave fra oss på Vitenfabrikken på Julaften!

Last ned vår brosjyre med julegave tips ved å trykke på bildet.


 

 

 

Nå er den her!!! Årets julegave for de astronomifrelste!  Ifjor gikk forlaget tom så hvis du vil sikre deg denne flotte boken, må du løpe!


 

 

 

 

 

 

 

 

Nå i disse regnfulle dager kan det være greit å bruke paraply!  Vi har en kul paraply som har dråpeformede felt som skifter farge når de blir våte.

Vi har også disse kule regnfrakkene som brettes sammen i en hendig veske som tar lite plass.  Den tåler uværet vi har her på vestlandet, og har kul tekst og bilder.  It’s raining cats and dogs er en vanlig engelsk frase og betyr at det bøtter ned!

 

 

 

 

 

 

 

Vår butikk har spennende gaver for store og små, som relaterer til eksperimentene i utstillingen, og som oppfordrer til aktivitet og nysgjerrighet. Husk at dere trenger ikke løse billett for å gå i butikken vår.

Send en e-post til dlh@jaermuseet.no dersom det er noe spesielt du ser etter. Butikken er åpen i våre åpningstider og du trenger ikke løse billett for å besøke butikken.  Butikkens overskudd investeres i Vitenfabrikkens utstillinger og aktiviteter.