Møte, kurs og konferanse

Kurs? Konferanse? Møte? Vitenfabrikken har både store og små rom som egner seg for ulike arrangement. Våre lokaler midt i Sandnes, med kort vei til tog- og bussforbindelser, er topp moderne med fullt AV-utstyr. Vi gjør vårt ytterste for at dere skal få den gode og inspirerende opplevelsen.

Våre møterom:

  • Auditoriet har 120 sitteplasser, alle med polstrete stoler og egne skrivebord. Projektor med stort lerret, mikrofon og fire mygger er tilgjengelig. Dette er rommet som er perfekt for halv- og heldagskonferanser med inngang fra kafè Hjerneføde i første etasje.
  • Automaten ligger i tredje etasje rett innenfor utstillingen «Øglænd i 150». Rommet er utstyrt med fullt AV-utstyr. Her er det plass til inntill 25 personer i klasseromsoppsett, 35 personer i kinooppsett.
  • MakerSpace er vårt kreative verksted. Dette kan brukes til å utvikle en idè eller til å holde workshop. Her er laserkuttere, 3D-printere, venylkuttere og mye annet spennende utstyr. MakerSpace er egnet for inntill 15 personer. 
  • Abelloftet er Vitenfabrikken sitt matematikkloft. Helt på toppen av Vitenfabrikken, i nyrenoverte lokaler, er Abelloftet perfekt for møter og kurs der en skal jobbe sammen i grupper. Abelloftet egner seg for inntill 50 personer.
  • Kafè Hjerneføde og utstillingene kan reserveres for større arrangement utenom Vitenfabrikken sin åpningstid. Her kan det holdes både foredrag, middager og andre eventer.

Det er mulig å bestille møte, kurs og konferanse på dag- og kveldstid, fra tirsdag til søndag. For parkeringsmuligheter ved Vitenfabrikken, se her.

Servering

Vår kafè Hjerneføde byr på varm og kald mat, samt kaffe, frukt, grønsaker og kaker til alle typer arrangement.

Våre kokker setter opp ukesmenyer. Ukes- og selskapsmeny får du tilsendt ved forespørsel. 

Kombinere møte og aktivitet? Se her for å lese om vårt tilbud.

Hva med en liten hjernetrimutfordring eller en annen gave fra Vitenbutikken  til deltakerne? Vi har spennende gaver i alle prisklasser. Husk å forhåndsbestille. Alle deltakere får 10% rabatt på ordinære varer.

Kontakt oss

Ta kontakt og planlegg neste arrangement allerede nå. Fyll ut skjema under og vi tar kontakt, eller ring/send e-post her:
Tlf. 47776020

E-post: bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no

Kontaktskjema

Dette skjemaet lagrer din kontaktinformasjon slik at vi kan behandle din forespørsel. Innsendt data vil ikke bli delt med andre eller brukt i markedsføringssammenheng. (nødvendig)