Sandnes Skaperfestival 2022

Festivalen for kreativitet og skaperglede

23. september - 24. september
Vitenfabrikken, Storgata 28, Sandnes
Alle under 20 år gratis / voksne kr. 140

Sandnes Skaperfestival arrangeres for tredje gang. Den skal trigge barn og unge til å bli nysgjerrige på hvilke muligheter teknologi og kreativitet kan gi dem. Festivalen skal gi inspirasjon og være en møteplass for ildsjeler. Vi mener og tror at koblingen mellom skaperglede, realfag og innovasjon, kan bidra til å styrke rekrutteringen til realfagene. Festivalen er åpen for alle, og det er gratis inngang for alle under 20 år.

Program og utstillere vil bli lagt ut fortløpende på denne siden.

Hvem kan delta på festivalen?
Elever i ungdomsskolen og videregående skoler, studenter, oppfinnere, kunstnere, forskere, håndverkere, hjemmesnekkere, hackere, grundere, fritidsklubber m.m. Kreativitet har ingen alder – alle er hjertelig velkommen!

Fredag er festivalen forbeholdt skoleelever og lærere, lørdag er det åpent for alle med stands, kurs, verksteder og fysikkshow med Høy(t) trykk.

Vil du være utstiller?
Vi ønsker å fylle Vitenfabrikken med kreative og interaktive utstillere som kan inspirere våre besøkende. Som en av mange utstillere vil du få en unik mulighet til å vise fram deg og ditt prosjekt, treffe andre oppfinnere, utveksle ideer/tips og ikke minst være en inspirasjonskilde for barn og unge. Deltakelse er gratis.

Vi håper på fullt hus og mye trøkk på Vitenfabrikken med hands on-aktiviteter for elever og publikum, samt åpent hus i MakerSpace og andre skaper-verksteder i bygget. Du inviteres til å ha stand, men også til å holde verksted om du ønsker. Ditt prosjekt må gjerne være i prosess, det er ikke en forutsetning at det er fiks ferdig.

Praktisk for utstillere
Alle utstillere får bord, strøm og wifi. Deltakere får servert lunsj, kaffe og t-skjorter som takk for at dere er med.

Kontaktperson: Hanne Madsen- telefon 41474335/E-post: hanne.madsen@jaermuseet.no