Girl Tech Fest for jenter i 5. klasse

Onsdag 16. november 2022 har vi gleden av å invitere jenter på 5. trinn til en gratis festdag full av koding, teknologi og læringsglede.

16. november 2022 09:00-13:00 / 10:00-14:00
Vitenfabrikken, Storgata 28, Sandnes
Gratis

NB: Arrangementet er fulltegnet. Alle påmeldinger etter 26. oktober vil havne på en venteliste. Vi tar kontakt kun om det skulle bli ledig

 

Fremtiden trenger flere kvinnelige teknologer. Derfor har vi sammen med ODA Nettverket, TENK – Tech Nettverket for kvinner, IKT Norge og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering (NSR) gått sammen om å lage en dag der jenter kan leke med og prøve teknologi på egne premisser – under veiledning av kvinner som jobber i IT- og teknologiyrker. I år arrangeres dette av Bouvet i samarbeid med Atea, CapGemini, Cegal, Equinor, Microsoft, Miles, Oda Sør-Vest, Sargruppen og Sopra Steria.

Girl Tech Fest arrangeres over hele landet, og dagen er en del av et langsiktig initiativ fra arrangørene for å skape en felles læringsarena for jenter på barneskolen. GTF ble arrangert for første gang i 2015 og målet er at enda flere skal få oppleve gleden av å utforske teknologi og se hva det kan brukes til.

Girl Tech fest på Vitenfabrikken starter med et realfagsshow for alle, før det deles inn i grupper som får bli med på flere kreative og aktive workshoper med bedriftene.

Alle deltakerne og lærerne vil få utdelt lunsj, og deltakelse er gratis

 

Påmelding via denne lenken (NB: Arrangementet er fulltegnet. Alle påmeldinger etter 26. oktober vil havne på en venteliste. Vi tar kontakt kun om det skulle bli ledig)

Her er det første «mann» til mølla som gjelder.