Selskapslokaler

På Vitenfabrikken kan dere feire den store dagen i spennende omgivelser. Kom sammen og marker dagen, og vi håper dere vil skape gode minner som vil huskes lenge. Enten det er en konfirmasjon, dåp, navnedag, jubilant eller annen anledning, har vi det som trengs for at deres markering skal få den rette rammen.

Abelloftet

Dere har Abelloftet helt for dere selv, og i samme etasje er det toalett og en luftig takterasse med flott utsikt mot Sandnes by. Med heis og trapper som knytter alle 4. etasjene sammen er det lett ankomst. Store og små kan uforske loftet som inneholder mange spennende eksperimenter. Er det ønskelig å få tilgang til resten av våre utstillinger er også dette mulig.

Det samme gjelder også for Automaten, men det er et mindre rom tilknyttet utstillingshallen i 3. etg. Her er det bl.a. utstilt sykler fra Øglænd sykkelfabrikk.

Servering

Vår Kafé Hjerneføde står for bevertningen, men ta med dere egne kaker til kakebordet. Det er kjøle til å sette kakene kaldt på, og det er mulig å komme inn dagen før eller samme dag for å levere fra seg. Vi har kakespader.

Vi tilbyr følgende meny:

Koldtbord med varme karbonader, grillet kyllinglår, reker, røkelaks, skinke, roastbiff, stekt løk, eggerøre, asperges, potetsalat, flere dressinger, nystekt brød og smør.

Voksen kr. 765

Barn kr. 590

Tapas med foccaciabrød, pai m/bacon, kjøttboller, kyllingspyd, marinerte reker, oliven, pesto, vinagrettemarinerte poteter, grønn salat, tomatsalat, pastasalat og flere dressinger.

Voksen kr. 865

Barn kr. 640

Dessert: 

Pannacota/sjokoladeterte med bringebærcoulie, sesongens bær og mynte.

Praktisk informasjon:

Prisene inkluderer leie av rom i inntil fire timer, vertskap, dekking, hvit duk, hvite, grå eller røde servietter, lysholdere med ledlys, AV-utstyr, lyd og gjestenett. Dere får tilgang til rommet en time før og en time etter arrangementet inkludert. Ønsker dere mer tid, faktureres det per time utover dette. Blomster og eventuelt annen pynt settes på av leietaker. Barn under tre år er gratis. Mineralvann og eventuell annen drikke kjøpes på huset og kan ikke medbringes. Vi har juice og brus fra Safteriet, samt ass. minneralvann. Kaffe er inkl.

Dekking:

Automaten dekkes for inntil 25 personer, og Abelloftet dekkes for inntil 50 pers.

For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss på tlf. 477 76 020 eller fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar snarlig kontakt: