Omvisninger

Er dere en større gruppe som planlegger en utflukt? Ønsker dere å kombinere møtedagen med en omvisning i en av våre utstillinger?

Utforsk våre utstillinger!

På Vitenfabrikken finner du flere etasjer med utstillinger og eksperimenter. Utstillingen «Det ska svara seg» er et typisk Sandnesuttrykk som spiller på kremmerånden i byen og på en mentalitet som har preget gründerne i regionen. «Abels skissebok» var et av hovedprosjektene til kulturhovedstaden Stavanger2008. Den er et møte mellom naturvitenskap, teknologi og kunst. Underveis vil du se at disse fagene har mye til felles. «Abels skissebok» er ikke en vanlig museumsutstilling. Her må du prøve tingene, og teste deg selv i de ulike eksperimentene. «100% ENERGI» ønsker å gi publikum en grunnleggende forståelse for hva energi er. Energi kan bare utnyttes når det går fra en form til en annen; den kan verken oppstå eller forsvinne.

«Øglænd i 150» I forbindelse med 10 årsjubilèet åpnet vi en spennende utstilling fordelt over to etasjer om bedriften Jonas Øglænd!  Kom og se temposykler, flotte klær produsert hos Øglænd og prøv ut interaktive eksperimenter. Få innblikk i hvordan det er å lage utstillingsvindu, opplev vind i håret på motorsykkelen, stemple deg inn til jobben, og mye annet! Nå er utstillingen nettopp blitt fornyet i 2. etasje og mange nye gjendstander er tatt frem!

Abelloftet- en lærerik og spennende utstilling om matematikk som ble åpnet i 2019. I tillegg til en attraktiv utstilling, er det også lagt stor vekt på at rommet skal kunne brukes som arena for kurs og verksted for barnehager, skoler og næringslivet. Les mer om utstillingen her:  https://www.jaermuseet.no/vitenfabrikken/nytt-matematikkloft-pa-vitenfabrikken/

Vi tilbyr omvisning for grupper kr 900 + billett per pers kommer i tillegg.

Varighet 45-60 min.

Vi kan også komme med forslag til andre gøyale aktiviteter enten det er for 15 min, 30 min, 60 min eller lenger.

Kontakt oss

Ta kontakt med vår salgskoordinator Ingunn Aase Hovelsrud på telefon 975 81 030 eller fyll ut skjema nedenfor så tar vi raskt kontakt.