Familiedag

Vitenfabrikken er et perfekt sted å arrangere familiedag – de fire etasjene med interaktive utstillinger er like spennende for voksne som for barn!

I tillegg kan vi tilby morsomme og lærerike aktiviteter i publikumsverkstedet, filmer i planetariet, et forrykende realfagsshow for hele familien eller andre spennende aktiviteter.

Invester i en familiedag for store og små markeringer, kundepleie, eller for å styrke organisasjonens fellesskap og samhold. Vi skreddersyr gjerne familiedagen til dere og tilpasser den til sesongen, for eksempel juleverksted eller sommeravslutning. Inkluder alle ansatte med familie og la de knytte bånd også utenfor arbeidsplassen.

Våre familiedager starter ofte med en fristende frokostbuffet i kafe Hjerneføde der kun dere er til stede, før dere starter utforskningen av utstillingen og blir med på våre aktiviteter.

Kapasitet: 200 stk

Kontakt oss

Ta kontakt med vår salgskoordinator Ingunn Aase Hovelsrud på telefon 975 81 030 eller fyll ut skjema nedenfor så tar vi raskt kontakt.

Ønsker med eller uten servering?

Referanser:

«Bare positive tilbakemeldinger fra de jeg har snakket med:) Godt utført!»

Øglænd System AS v/Geir Austigard

«Vil bare si at vi hadde en kjempeflott dag på Vitenfabrikken Søndag 5. Okt. Her var det noe både for store og små og se på. Det var flinke formidlere på vitenshowet, og stjernevisning som jeg fikk med meg og de andre filmene i planetariet. Veldig godt tilpasset barn, lærerikt og morsomt for noen og enhver.»

Nito Nordrogaland og Sunnhordaland