Velkommen til oss i helgen!

10. april - 11. april
Storgata 28, 4307 Sandnes
Vanlig inngangspris

Vitenfabrikken har åpent som vanlig i helgen. Her er det flere etasjer med spennende utstillinger og installasjoner. Vi inviterer store og små til å kose seg hos oss.

Smittevern: grunnet nye nasjonale retningslinjer fra og med 25. mars, vil det i helgen ikke være fysikkshow, planetarievisninger, Tesla-coil demonstrasjoner eller aktiviteter i publikumsverkstedet. Vitenfabrikken er et stort bygg med god plass, og det vil likevel være mange spennende utstillinger, eksperiment og aktiviteter å utforske for barn i alle aldre, foreldre og besteforeldre. Her kan du lese mer om de ulike smitteverntiltakene.

Prøv kulebanen og hundrevis av store dominobrikker. Bygg en domino- og kulebane over trapper og ulike hindringer og se hvor lenge kjedereaksjonen varer. Etterpå kan du ta rutsjebanen ned en etasje og se om du selv skaper en reaksjon.

I øverste etasje på Vitenfabrikken ,er Abelloftet. Dette er Vitenfabrikken sitt magiske matematikkloft, og store og små lar seg begeistre over 50 ulike og spennende eksperiment her. Lag kunst med harmonografene, studer speilbilde i kaleidoskopet og se om du finner den sorte kulen blant mange tusen gule!

Kafe Hjerneføde

Åpent hver dag, De har et sunt og godt utvalg for liten og stor. Du kan kjøpe pose med kakegauk og pynte selv med nonstop.

Butikken

Stappfull av kjekke varer. Du kan for eksempel kjøpe med deg et kaleidoskopsett og utforske videre hjemme. Vi har også en rimelig og informativ bok om gauker og leire så du kan lære mer om Sandnes by sin historie.

Åpningstider:

Lørdag og søndag: 11:00 – 17:00

Bestill billett i forkant her.