Schizofrenidagene 2023: Sinte barn og sinte voksne

8. november 2023 18:00
Vitenfabrikken, Storgata 28, 4303 Sandnes

 

For 14. gang arrangerer Schizofrenidagene et publikumsarrangement i samarbeid med Vitenfabrikken på Sandnes. En time med foredrag av psykolog Anne Hilde Vassbø Hagen

Hva trenger vi å vite om sinte barn? Hvordan kan vi best håndtere barnets sinne? Sinne er en følelse som gir oss styrke og får oss til å stå opp for oss selv, og forsvare oss mot urett. Men hvorfor blir noen barn så rasende? Hvordan skal foreldre, lærere og andre voksne klare å stå i det?

 

Hender det du skammer deg over oppførselen til barnet ditt? Er du redd for at barnet ikke har evne til empati? Har du lyst til å skrike: Hold kjeft! til tenåringen som kjefter, kritiserer og smeller med dørene? Hva med barn som vifter med armer og sparker med benene?

Nøkkelen ligger i å forstå både selve sinnet og følelsene som ligger bak og hva den voldsomme oppførselen vekker i deg. Kom å hør Anne Hilde Vassbø Hagen. Kom og bli litt klokere.

 

For mer info og kjøp av billetter, trykk her!

 

Anne Hilde Vassbø Hagen er psykolog, forfatter og leder ved Institutt for psykologisk rådgivning (IPR). Hun er en erfaren følelsespsykolog og en engasjerende, personlig og underholdende foreleser som deler historier både fra egen oppvekst og fra livet som trebarnsmor. I løpet av de siste årene har hun laget de populære «Alfred & Skyggen»-filmene på YouTube. Hun er også ute med den rykende ferske opplysningsfilmen «Sinte barn og sinte voksne». Anne Hilde har skrevet bøkene «De seks store følelsene», «Sinte barn og sinte voksne», «Superkraften i alle foreldre.» og «Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre.»