Forestilling: «Hjerne det!» med Kristine Hjulstad

5. november 2017 15:00
Storgata 28, 4307 Sandnes

”Hjerne det” – en forestilling om hjernen for store og små.

Hva er det tryllekunstnere har forstått om den menneskelige hjerne og hvordan den lar seg lure? Dette spørsmålet stilte tidsskriftet ”The Scientific American”. Nå kan du være med å finne svaret, i en forestilling som involverer store og små.

Kristine Hjulstad er artist og snart ferdig utdannet lege. Med bakgrunn i medisin og magisk teater, vil Kristine vise hvordan hjernen arbeider men også kan ta feil. Kristine bruker tryllekunst og kunnskapene fra legestudiet for å vise hva som skjer når vi blir lurt. Du får også vite noen hemmeligheter og får selv prøve på noe av det Kristine har tatt med seg.

Dette er en forestilling for alle de som har vært barn selv og de som er barn nå. Det eneste du må ta med, er din egen hjerne! Anbefalt aldersgrense er fra 6 år. Begrenset med plasser så vi anbefaler å være tidlig ute! Billetter hentes i Vitenfabrikken sin resepsjonen.

Kristine har tidligere vært engasjert i den kulturelle skolesekken med sin forestillingen om hjernen. Hun har også vist denne for EU-kommisjonens utdanningskonferanse i Leiden i Nederland, på Kunnskapskanalen i Sverige og opptrådt ved den prestisjetunge matematikkonferansen Gathering for Gardner i Atlanta i USA.

www.kristinehjulstad.no

 

Gathering for Gardner :

http://en.wikipedia.org/wiki/Gathering_4_Gardner,_Inc.

http://www.ur.se/Produkter/178895-UR-Samtiden-Skeptikerkongressen-2013-Hur-magiker-lurar-vara-hjarnor