UTSOLGT!!Foredrag: «Når barndommen slår tilbake» av Dag Øystein Nordanger

8. november 2017 19:00 - 20:45
Vitenfabrikken, Storgata 28, 4307 Sandnes
100.-

UTSOLGT!!

Velkommen til foredrag i forbindelse med Schizofrenidagene 2017!

I foredraget tar Nordanger utgangspunkt i den sentrale oppgaven omsorgspersoner har i å hjelpe barnet til å holde seg innenfor sitt Toleransevindu – det å regulere barnets indre aktivering og affekt. Han forklarer hvorfor denne reguleringsstøttet er viktig for barnets utvikling, og hva konsekvensene kan bli når barn ikke får den, og i tillegg utsettes for store stressbelastninger, som vold eller overgrep. Med bakgrunn i dette kunnskapsfeltet utleder han noen implikasjoner for hva det krever av oss å fremme en best mulig utvikling for barn med en slik belastningshistorie.

Psykologspesialist, RVTS vest og Professor IIHøyskolen på Vestlandet Utdanning: Dr. psychol. og Spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi. Forsknings-/kompetanseområde: Traumepsykologi, herunder Internasjonalt arbeidet i forhold til ofre av krig og politisk vold.

  • kulturperspektiver
  • komplekse traumer hos barn og unge

Billetter kjøpes i forkant av arrangementet på https://psykopp.ticketco.no/schizofrenidagene_2017 eller i resepsjonen på Vitenfabrikken, eller ved døren på selve dagen. Avlagte billetter må hentes innen 1 november.  Etter dette blir de lagt ut for salg igjen.  Med forbehold om utsolgt.