Bli med på den store klesbyttedag og fiksedag på Vitenfabrikken!

26. mars 2022 11:00 - 17:00
Storgata 28, 4307 Sandnes

Sammen med Naturvernforbundet og Sandnes Husflidslag arrangerer vi den store klesbytte- og fiksedagen lørdag 26. mars!

Mange av oss har altfor mye klær. Bytt de gamle klesskattene du ikke bruker lenger – og få nye favoritter i retur samtidig som du sparer miljøet! 

Klesbyttekonseptet er enkelt: Finn frem opp til syv hele, rene og fine plagg som du ikke bruker lengre fra klesskapet. For hvert plagg du har med deg får du en kupong du bruker til å bytte til deg et nytt plagg som du faktisk har lyst til å bruke. Klesbytting er et hyggelig og enkelt miljøtiltak, og et godt alternativ til shopping.

Alle klær som du ønsker å bytte må leveres inn til Vitenfabrikken lørdag 26. mars mellom kl. 11.00 – 12.00. Fra kl. 12.00 har du mulighet å se på alle innleverte klær og finne det du ønsker å bytte til deg.

På samme dag er det også mulig å få hjelp av Sandnes Husflidslag og Vitenfabrikkens ansatte til å gjøre enkle reperasjoner av klær som du har, men som du ikke bruker fordi det må fikses. Det sparer både miljøet og lommeboken din. Vi har maskiner, dere tar selv med tøy dere ønsker å fikse.

Klesbytte- og fiksedagen foregår i Vitenfabrikken sin første etasje, hvor det alltid er gratis inngang.

Det vil også skje andre ting på Vitenfabrikken denne dagen, blant annet show og visninger i Planeteriet. Ønsker dere å oppleve disse tingene, løser en vanlig billett.