Åpning av MakerSpace

25. mai 2016 17.00 - 20.00
Storgata 28, 4307 Sandnes

Onsdag 25. mai åpner Makerspace Vitenfabrikken. Prosjektet er inspirert av den internasjonale makerbevegelsen som trigger nysgjerrighet og skaperglede. Makerspace Vitenfabrikken vil være et sted der idéer skal klekkes og mennesker med ulik kompetanse og interesse kommer sammen.

Vitenfabrikken håper at barn, ungdommer og voksne, – alle som har en «maker» i magen, som har lyst å lære, gjøre og lage, vil få glede av Makerspace. Her vil det være utstyr som laserkutter, vinylkuttere, 3D-printere, digitale symaskiner og mye annet verktøy.

På åpningsdagen vil vi vise frem noe av utstyret, aktiviteter en kan gjøre og kule «dingser». Makerspace er åpen 17.00 – 20.00 denne dagen, med en liten offisiell åpning kl. 18.00 ved næringssjef i Sandnes kommune, Nina Othilie Høiland. Servering av mat og drikke. Gratis men påmelding er nødvendig grunnet servering.

Påmelding til vitenfabrikken@jaermuseet.no

MakerSpace er støttet med midler fra Øglænd system og DnB Sparebankstiftelsen, og i samarbeid med Norway Makers. I tillegg har Tools Tore Vagle støttet MakerSpace med verktøy, og den Danske Bank har gitt økonomisk støtte til Kodeklubben som blir en del av MakerSpace.