Konfirmasjon

Dere får Abelloftet helt for dere selv, og i samme etasje finnes toalett og en luftig takterasse med flott utsikt. Med heis og trapper som knytter alle 4. etasjene sammen er det lett ankomst. Store og små kan uforske loftet som inneholder mange spennende eksperimenter. Er det ønskelig å få tilgang til resten av våre utstillinger er også dette mulig ved å løse inn billett i åpningstiden eller leige en vert som hjelper dere om det er stengt. Det samme gjelder for Automaten som er et mindre møterom tilknyttet utstillingshallen i 3. etg som også kan bestilles.

Servering

Vår Kafé Hjerneføde står for bevertningen, men ta gjerne med dere egne kaker til kakebordet.

Vi kan tilby følgende meny:

Koldtbordtallerken med varme karbonader, grillet kyllinglår, reker, røkelaks, skinke, roastbiff, stekt løk, eggerøre, asperges, potetsalat, flere dressinger, nystekt brød og smør.

Voksen kr. 765

Barn kr. 590

Tapastallerken med foccaciabrød, pai m/bacon, kjøttboller, kyllingspyd, marinerte reker, oliven, pesto, vinagrettemarinerte poteter, grønn salat, tomatsalat, pastasalat og flere dressinger.

Voksen kr. 865

Barn kr. 640

Dessert: 

Pannacota/sjokoladeterte med bringebærcoulie, sesongens bær og mynte.

Praktisk informasjon:

Prisene inkluderer leie av rom i inntil fire timer, vertskap, dekking, hvite, grå eller røde servietter, lysholdere med ledlys, AV-utstyr, lyd og gjestenett. Dere får tilgang til rommet en time før og en time etter arrangementet inkludert. Ønsker dere mer tid, faktureres det per time utover dette. Lomster og eventuelt annen pynt settes på av leietaker. Barn under tre år er gratis. Mineralvann og eventuell annen drikke kjøpes på huset og kan ikke medbringes. Be om tilsendt meny.

Automaten dekkes for inntil 25 pers

Abelloftet dekkes for inntil 50 pers

For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med oss på tlf. 477 76 020 eller fyll ut kontaktskjemaet under: