Konsert: Tre Små Kinesere

24. mars 2023 20.00-21.30
Tungenesveien 217
390,-
“KINESERNE KOMMER!”
Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h… dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.
Og Risnes og Co ligger ikke på latsiden, for 2023 starter trioen med et smell! Da kommer deres album nummer 13 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné. Med seg på turneen har bandet helt nye låter – selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog
En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang, noe høstens konsert på Byscenen ble nok et bevis på.
Dette, kombinert med Risnes’ “tullprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.
Kineserne kommer til Tungenes fredag 24. mars. Kommer du?
Billetter finner du her.
Dørene åpner kl. 19.30. Servering.
Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.