Kurs og konferanser

Treng du lokale for møter, kurs eller samkomer? Runddager eller brullaup? Då kan Tungenes fyr vera akkurat det du ser etter, ein stad der lokalitet og omgjevnader dannar ei spesiell ramme rundt arrangementet.

Her kan opptil 50 personer holde møter og konferanser med havutsikt og frisk sjøluft. Vi har trådløst internett, prosjektor og lerret. Andre møteromsfasiliteter kan skaffes ved forespørsel. Vi kan tilby lunsj og kaffemat, men leietaker kan også sørge for egen servering.  Fyret kan også være en utmerket sted for firmaets sommertur og julebord, eller andre sosiale arrangement.

Det er mulig å avtale omvisning i fyrmuseet og aktuelle utstillinger.

Møtelokalet er i fyrkaféen i den gamle betjentboligen. Denne ble opprinnelig bygd i 1959 som en dobbeltbolig for betjentene på Tungenes fyr og deres familier. Tungenes fyr ble nedlagt i 1984, og nokså snart etter ble betjentboligen tatt i bruk som kafé for turfolk og museumsgjester. Lokalet har senere blitt pusset opp og modernisert i flere omganger. Siste endring på bygget er en rullestolrampe utendørs. Denne ble ferdigstilt i 2018. Det er ellers en heis innendørs som fører ned til toaletter i kjelleren.

Ønsker du holde møter, kurs eller konferanser på Tungenes Fyr?

Ta kontakt med Servicetorget i Randaberg kommune. På kommunen sin nettside kan du også lese mer om utleie av fyret.

E-post: servicetorget@randaberg.kommune.no / telefon 51414100