Torsdag på Tungenes: Misty Coast

20. mai 2021 20.00-22.00
Tungenesveien 217
290,-
Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust fra støyrockbandet The Megaphonic Thrift. Siden debutalbumet i 2017, har bandet vært på omfattende turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og høstet strålende kritikker i inn- og utland.
Låtene til Misty Coast snirkler seg rundt sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins og Broadcast. Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine beskriver musikken til Misty Coast som «Sonic gorgeousness» og God Is In The TV Zine proklamerte «live they are one hell of a rock band!» etter fjorårets Øya-konsert.
Det siste året har bandet spilt inn sitt tredje album med produsent Emil Nikolaisen (Serena-Maneesh), som slippes i april 2021. De har alt sluppet 2 singler fra den kommende plata, som for tiden er listet på P13 og P3.
På Tungenes Fyr får vi oppleve Misty Coast i duo-format, hvor Frøkedal og Myklebust vil spille nedstrippede versjoner av både gamle og nye låter.
Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.
Billetter finner du her.
—————————————————————————————————————-
Dørene åpner kl. 19.30.
Servering.
Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.
Foto: Francisco Munoz