Torsdag på Tungenes: Marianne Engebretsen

20. september 2018 20.00-21.30
Tungenesveien 217
290,-

Marianne Engebretsen er en rotekte randabergbu som nå har bosatt seg i Oslo. 20. september kommer hun hjem på besøk og har med seg sine medmusikanter og medprodusenter Espen Tappel og Thomas Engebretsen.

Engebretsen har etter hun var semifinalist i The Voice på TV2, jobbet målrettet videre og skapt seg et særpreget uttrykk og hun markerer seg som en spennende artist med god popteft.

Engebretsen slapp sin debutplate «Redefined» høsten 2017 til mye positiv omtale og Stavanger Aftenblad trillet terningkast fem. Hun har fått radiorotasjon på både NRK P3, P1 og Radio Sør, samt bred backing av presse både lokalt i Rogaland og nasjonalt.

«Engebretsen framstår både som en vokalist med noe helt spesielt og dermed spennende og som en låtskriver som virkelig har noe å melde.» – Tor Hammerø 07.02.2018

«Marianne ga ut den supre platen Redefined i slutten av september og vakte berettiget oppsikt for sin svevende, iørefallende, esoteriske og tungt melodiske popmusikk. Tenk deg en mer organisk Emilie Nicolas og du er i nærheten av Mariannes lydbilde». – Erik Valebrokk.

Konsertserien Torsdag på Tungenes er et samarbeid mellom Randaberg kommune og Jærmuseet.

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.
Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.

Billetter finner du her.