Ekstrakonsert! på Tungenes: Beharie

30. januar 20.00-21.00
Tungenesveien 215
375,-

Ekstrakonsert!

For en høst det har vært for Beharie! Debutalbumet ble sluppet i oktober til strålende anmeldelser, og sammen med SSO har han fyllt opp Stavanger konserthus to ganger. Tidlig i 2024 legger Beharie ut på turné i både inn- og utland. Heldigvis for oss rekker han også å stikke en tur ut til fyret:) Her får du mulighet til å treffe Beharie solo, helt enkelt og nært -med gitar og sjelfull stemme.

Som en varm klem – slik føles det å dypdykke i Beharies musikalske univers. Musikken er dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, og med en singer-songwriterpreget låtskrivning, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Denne kombinasjonen har ført til dedikerte fans og kritikerroste anmeldelser, på tvers av landegrensene.

20. oktober 2023 kom endelig debutalbumet, Are You There, Boy? Albumet har fått en særdeles god mottakelse, og det har ikke manglet på superlativer – et samlet norsk mediekorps har erklært Beharie som soulens nye stjerne. Aftenposten sier det slik: «På sitt beste greier Beharies musikk å få lytteren til å forsvinne som et dykk under vann som tilsynelatende aldri ender. Han behersker både det mektige og det lille, og selv om han blant annet er sammenlignet med storheter som Frank Ocean, er Beharie først og fremst Beharie. En av de beste artistene vi har i Norge i dag.»

Billetter finner du her.

Foto: Shawn Arvind

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.

Konsertserien er et samarbeid mellom Jærmuseet og Randaberg kommune og er støttet av Kulturrådet.