Påsken på Jærmuseet

Skal du halda deg på Jæren i påska, eller får besøk som du gjerne vil ta med ut på noko gildt, har Jærmuseet fleire tilbod å velga mellom:

Vitenfabrikken

På Vitenfabrikken vil det kvar dag vera ulike show, aktiviteter og krim og mysterier som gjestene kan vera med på Den nye ustillinga med domino- og kulebaner vil vera open og showet «Fysikkshow med høytrykk» engasjerar både store og små. Opent alle dagar utanom Langfredag og Påskeafta.

Vitengarden

Påsken startar tradisjonen tru med ein av Vitengarden sine mest populære aktivitetsdagar gjennom året; Eggande aktivitetsdag 4. april. Her er det mange eggande aktivitetar. Elles i påsken vil utstillingane både ute og inne vera opne, det har kome kopplam til gards og det er muleg å mala påskeegg. Opent alle dagar utanom Langfredag og Påskeafta.

Tungenes fyr

Tungenes fyr har opent på sundagane i påsken. Området rundt eignar seg godt som eit turmål, med eit besøk innom fyret og ei velfortent kake i kafèen etterpå.