Venneforeningen

Flyhistorisk Museum Sola har en meget aktiv Venneforening som passer de fleste flyinteresserte!

Her kan flyinteresserte treffe likesinnede med en brennende interesse og stort engasjement for både flyhistorie og det flytekniske.

Venneforeningen har egne aktiviteter for sine medlemmer, som for eksempel medlemskvelder med interessante foredrag og noe å bite i, medlemsturer til ulike flymuseum og mer uoffisielle lørdagsmøter. Utover dette er de en stor ressurs for driften av museet. Venneforeningens største bidrag til museet er deres innsats på restaureringsfronten. Museet har et godt utstyrt restaureringsverksted hvor det for tiden blir arbeidet på to tyske klenodier fra andre verdenskrig. Utover restaurering av museumsfly er Venneforeningen delaktig med diverse dugnadsarbeid i museets utstilling, planlegging og arrangering av større publikumsarrangement, omvisninger og søndagsvakter. Venneforeningen har dessuten en bibliotek-/historiegruppe for de mer teoretisk anlagte.

Dersom du syns dette høres interessant ut, sjekk ut venneforeningens nettside for mer informasjon og medlemsregistrering! Trykk her for Venneforeningens hjemmeside