Utenom ordinær åpningstid tar flymuseet imot grupper til guidede omvisninger på bestilling. Disse omvisningene blir i all hovedsak gjennomført med entusiaster fra museets venneforening som guider.

????????Gjennom omvisningen, som tar omkring en time, får de besøkende godt innblikk i museets samling og områdets flyhistorie. I etterkant av omvisningen er det mulighet for enkel bevertning, dersom det er forhåndsbestilt.

Publikum har også mulighet til å leie museets samlingsrom/kafeteria, bedre kjent som Mimrehallen. Dette rommet er impregnert av storslått flyhistorie. Foruten vegger dekket av bilder fra flystasjonenes storhetstid, brukes den originale bardisken fra 718. skvadronens skvadronsbygg, med alle dens minner og påklistrede suvenirer, som kafeteriaens disk. Rommet har kapasitet til å ta ca 50 personer.

For bestilling, kontakt sbh@jaermuseet.no eller telefon 90629547.

Priser
Omvisning:
1-20 personer: kr. 1500,-
21-40 personer: kr. 2500,-
41-60 personer: kr. 3500,-

Utleie av Mimrehallen
Kr. 1000,- for første time. Kr 800,- per påfølgende time (har gruppen hatt omvisning i forkant regnes det som første time).

Åpning av museet for privat bruk
Åpning av museet utenom åpningstid for privat bruk (f.eks fotografering og lignende) kr. 1000,- for første time, deretter kr. 500,- per time. Maks størrelse på besøket er ti personer.