Flyhistorie

Flyhistorie – Norsk luftfartshistorisk magasin utgis av Norsk Luftfartsmuseum med økonomisk støtte fra Jærmuseet og Forsvarets museer, og kommer ut fire ganger i året. Magasinet er Norges eneste magasin som tar for seg mangfoldet i norsk flyhistorie. Store og små hendelser – ikke bare flyene, men også menneskene bak flymaskinene.

Flyhistorie – Norsk luftfartshistorisk magasin utgis av Norsk Luftfartsmuseum og kommer ut fire ganger i året. Magasinet er Norges eneste magasin som tar for seg mangfoldet i norsk flyhistorie. Store og små hendelser – ikke bare flyene, men også menneskene bak flymaskinene.

NOEN SKAPER FLYHISTORIE. ANDRE TAR VARE PÅ DEN. VI FORTELLER DEN VIDERE – TIL DEG!

Magasinets hovedformål er å vekke og opprettholde flyhistorisk interesse over det ganske land og å dokumentere flyhistorien.

Bladet ønsker å være et «treffpunkt» for alle typer fly- og luftfartshistoriske miljøer i hele Norge. Foreninger/institusjoner kan bruke bladet til å skrive om seg selv og sine aktiviteter og på denne måten nå ut til sine medlemmer og andre interesserte i hele vårt langstrakte land. Gjennom dette håper vi å styrke rekrutteringen til og motivasjon for å delta i de allerede etablerte museums- og flyhistoriske miljøene over hele landet.

BLADET ER INKLUDERENDE FOR ALLE LUFTFARTSINTERESSERTE SKRIBENTER OG ALLE BIDRAG MOTTAS MED STOR TAKK.

Besøk Norsk Luftfartsmuseum sin nettside for å abonnere på magasinet, eller lese noen gratisartikler.