Me har ein dag ute i skogen. Her får elevane vera med og laga ulik mat på bålet. Me kuttar, kokar og steiker, og viktigast av alt: me et i lag! I tillegg kan elevane få læra å handtera spikkeknivar og sager!
Trinn: 4.-7.trinn
Kort om opplegget:
- Fysisk aktivitet, kombinert med mat og helse
- Spikkeknivar og sager
- Båltyper
- Trefoten
- Grønnsaksuppe
- Pannekakeskive
Kompetansemål:
Friluftsliv (kroppsøving)
- Praktisere ulike former for friluftsliv i ulike naturmiljø
Mat og livsstil (mat og helse)
- Planleggje og lage trygg og ernæringsmessig god mat, og forklare kva for næringsstoff matvarene inneheld
Varigheit:
2 timar
Gruppestorleik:
Maks 30 elevar
Kan bestillast:
Veke 42 og 43 i 2019. Veke 13 og 14 i 2020.
Pris:
25 kr per elev
Praktisk informasjon:
Ta med gode og varme klede!