Undervisningstilbod

   

2010IngeborgSkrudland IMG 0106 MAT OG MATLAGING – FØR OG NO
5.-7. trinn (vinter/vår)

Kinna smør
Separera mjølk
Laga ost
Laga is med nitrogen
Gamle museumsgjenstandar som vart nytta til matlaging og lagring av mat i eldre tid
Smaksprøver

byggeskikk_og_arkitektur BYGGESKIKK
5.-7. trinn (vår


fugler01_-_Copy FUGLAR
5.-7. trinn (vår)

DCP02452 Frukt og bær + rydda i kulturlandskapet
5-7. trinn (haust)

Laga matrettar av frukt og bær, – fruktgraut m.m.

Safting-, sylting- og hermetisering av frukt og bær
Kvifor er frukt og bær sunt å eta?
Rydda tre og buskar i skog og utmark
Saga- og lø ved


fiske_i_limavatnet FISKE I LIMAVATNET
5-10. klasse + vgs (haust)

Vera med å trekka garn

Reinsa garn og sløya fisk
Litt om fisken sin biologi
Vega og måla fisk
Mura opp eldstad
Laga mat, steika – og røyka fisk m.m