Til læraren

Opplegg med undervisning

Opplegg med undervisning på Limagarden er gratis for grunnskulen. For vidaregåande skule kostar det 20 kr per elev + 200 kr per time.
Dei tilsette i museet tek seg av opplegga, men treng lærarane med som hjelparar.

Ansvar
Læraren(ane) har hovudansvaret for elevane under besøket. Me ber om at de held auge med elevane både inne og ute på anlegget.

Ordensreglar
Skulen sine reglar gjeld òg på Limagarden
Det er viktig å hugsa på at dette er eit museum med gamle hus og gamle ting. Om me skal kunna bruka anlegget til formidling og ta imot grupper og skuleklassar her, så må me vera forsiktige. Ingen må ”herja” inne eller røra gjenstandane i utstillingane.
For å unngå skadar så er det heller ikkje lov til å klatra på steingardan

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE

Til læreren:

Besøk med formidling

Klokken 9.00 – 14.00, tirsdag til fredag tilbyr vi GRATIS formidlingsopplegg for grunnskolen, med flere spennende tema. Videregående skoler, SFO og barnehager koster kr. 20,- pr elev. Ledsagere går gratis. Bestill i god tid.

Våre formidlere tar seg av opplegget men trenger lærerne som støttespillere. På publikumsverkstedet ønsker vi at dere er med og hjelper elevene. Studer også våre foreslåtte aktiviteter knyttet til formidlingen. Er det spesielle behov gi gjerne beskjed på forhånd. Formidling kan også kombineres med besøk på egenhånd i utstilingen.

På egenhånd

Klokken 11.00 – 16.00, tirsdag til fredag kan klasser besøke oss på egenhånd. Læreren er da ansvarlig for klassens opplegg. Vi anbefaler læreren å bli kjent med utstillingen på forhånd. Vitenfabrikkens utstillinger LINK

Ansvar

Læreren er hovedansvarlig for klassen under hele besøket. Vi ber dere følge med elevene i utstillingen og kafeen. Ta gjerne med foreldre – de vil også komme inn gratis.

Klasselunsj

Egen matpakke kan nytes i kafé Hjerneføde viss det er ledig plass. Viss det er mange besøkende på Vitenfabrikken, vil vi gi dere et alternativt rom å nyte maten i. Dere kan også kjøpe ny, sunn og fristende skolemeny fra vår egen kafé Hjerneføde. (LINK i Kafe Hjerneføde ). Lunsj må bestilles minst en uke på forhånd.

Lærerkurs

Bli kjent med utstillingene og formidlingstilbudene gjennom våre GRATIS lærerkurs. Varighet: 2-3 timer. Ta kontakt for å bestille en presentasjon for din skole.

 

Bestilling

Besøk kan bestilles på e-postadresse (sandnes@jaermuseet.no) LINK eller på telefon 51 97 24 50. Vi trenger informasjon om:

· ønsket opplegg

· ønsket dato (ha gjerne flere alternativer)

· ankomst og avreisetidspunkt

· Kontaktperson med navn og e-postadresse

· antall elever og voksne

· ønsket servering