Vitenfabrikken har ledig stilling som mekaniker, 100% fast.

Utstillingene på Vitenfabrikken er utviklet av et tverrfaglig personalet. Vitenfabrikken har et eget verksted, og bygger/konstruerer mange av utstillingene selv. Nåværende mekaniker blir pensjonist, og vi søker nå ny mekaniker/tekniker til denne spennende stillingen.

Arbeidsoppgaver:

• Drift av verkstedet på Vitenfabrikken
  • Delta i planlegging, utvikling og produksjon av utstillinger og formidlingsopplegg
  • Vedlikehold og fornying av eksisterende installasjoner i utstillingene
  • Bidra i videreutvikling av MakerSpace og formidlingsaktivitene her
  • Annet arbeid på tvers i organisasjonen ved behov

Ønska kvalifikasjoner:

• Fagbrev innen mekaniske fag eller automasjonsmekaniker
  • Kjennskap til svakstrøm/PLS programmering
  • Bred erfaring fra mekanisk/teknisk arbeid
  • Kunne norsk muntlig og skriftlig

Ønska egenskaper:

• Kreativ og løysingsorientert
  • Evnen til å «lære ved å gjøre»
  • Kjennskap til fagmiljøet i nærområdet
  • Evne og vilje til å arbeide i et tverrfaglig team
  • Teknologisk interessert
  • Godt humør

Vi kan tilby:

• Fleksibel arbeidstid
  • En spennende og kreativ arbeidsplass, med interessante utfordringer
  • Et tverrfaglig og allsidig fagmiljø med engasjerte kollegaer i Jærmuseet
  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning: Jærmuseet er medlem av KLP og det blir trekt 2% av bruttolønna

Tiltredelse: snarest

For mer info, kontakt avdelingsdirektør John Arne Frafjord. E-post: jaf@jaermuseet.no / telefon 950 45 557.

Søknad med CV sendes til ledigstilling@jaermuseet.no

Søknadsfrist: 6. august 2017

Om Vitenfabrikken:

Vitenfabrikken ligger sentralt plassert midt i Sandnes, og er Jærmuseets største avdeling med i underkant av 75.000 besøkende i året. Her kan store og små utforske interaktive utstillinger og bli med på kjekke aktiviteter over flere etasjer. Utstillingene på Vitenfabrikken er forankra i den regionale industrihistorien og byhistorien til Sandnes. Hovedtema ellers er matematikk, astronomi, energi og miljø. Gjennom interaktive formidlingsmetoder er målet å vekke barn og unge sin interesse for realfag. Derfor står utforsking og lek sentralt i et besøk på Vitenfabrikken.

I tillegg til å et bredt tilbud til barnehager og skoler samt å være et attraktivt senter for ferie/fritidspublikummet, arrangerer Vitenfabrikken ulike bedriftsarrangement som familiedager, teambuildinger, mottakerlser, kurs og konferanser på dag- og kveldstid.