Har din bedrift behov for lokaler og fasiliteter til fremtidige arrangement? De beste ideene dukker gjerne opp der det er nye og inspirerende elementer. På Vitenfabrikken finner dere et miljø som inspirerer til kreativitet og nytenking.

Kurs? Konferanse? Møte? Vi legger opp til at dagen blir annerledes og inspirerende.

Våre lokaler, som ligger midt i Sandnes sentrum med kort vei til tog- og bussforbindelser, er topp moderne og utstyrt med fullt AV-utstyr. Vi gjør vårt ytterste for at dere skal få den gode opplevelsen.

Skriv gjerne ut vårt tilbud i flyers-format (pdf).

For kontakt benytt: vitenfabrikken.bedrift@jaermuseet.no eller fyll ut skjema som du finner nederst på siden.

Vi har flere rom til disposisjon for møter og arrangement, blant annet et auditorium med plass til 120 personer, et møterom med plass til 30 personer og et lyst og luftig workshoprom (makerspace) som passer for mindre grupper opp til 15 stk.

MakerSpace er et kreativt sted for å utvikle en idè eller til å holde workshow. Her er laserkuttere, 3D-printere, venylkuttere og mye annet spennende utstyr.  Les mer om MakerSpace her. 

Det er mulighet for bestilling på dag- og kveldstid, fra tirsdag til søndag. For parkeringsmuligheter se her.

Vår kafe Hjerneføde byr på varm og kald mat, samt kaffe og frukt til både mindre og større arrangement. Vi tilbyr alt fra festmiddager til minglemat.

Kombinere møte og aktivitet? Se her for å lese om vårt tilbud.

Hva med en liten hjernetrimutfordring eller en annen gave fra Vitenbutikken  til deltakerne? Vi har spennende gaver i alle prisklasser. Husk å forhåndsbestille.

Ta kontakt og planlegg neste arrangement allerede nå, eller fyll ut skjema under og vi tar kontakt!
Vitenfabrikken Tlf: 47776020 / bedrift.vitenfabrikken@jaermuseet.no

Referanser:

«Lokalisering i Vitenfabrikken og mulighet til å se på utstilling i pausen var bra og god mat».

«Lokalet var svært godt, med nedsenkede stoler, stor skjerm og god sikt. Siden jeg er lav og har problemer at en høy person sitter foran meg og sperrer skjermen og på den som presenterer.»

«En kommentar: veldig bra! Anbefales.»

«Vi hadde en veldig fin Kick Off hos dere på Vitenfabrikken. Frokosten fungerte veldig bra. Så ut som alle koste seg med god mat og drikke. Også foredraget i Auditoriet fungerte fint.Rett og slett gode rammer rundt et vellykket arrangement.»