Vitenfabrikken søker kjøkkenansvarlig annenhver helg. Er du glad i å lage mat, liker å ta litt ekstra ansvar og takler når det er litt hektisk? Vil du skaffe deg relevant erfaring som kokk? Da har du de beste forutsetningene for å bli en god kjøkkenansvarlig i kafè Hjerneføde på Vitenfabrikken.

Vitenfabrikken er et kombinert vitensenter og museum som har fokus på temaene naturvitenskap, astronomi, matematikk, kunst, regional industrihistroie og Sandnes bys historie. I helgene er det stort aktivitetsprogram med show, visninger i Planetariet og publikumsaktiviteter. De fleste som kommer til Vitenfabrikken lørdager og søndager er familier. Gjennom året arrangeres også små og store arrangement, ofte i samarbeid med lag, organisasjoner, kommuner og næringslivet i regionen.

Vitenfabrikken søker etter en person, gjerne student, som kan ha kjøkkenansvaret i kafè Hjerneføde annenhver helg og også på diverse arrangement på kveldstid. Vi håper du som går på videregående skole eller universitetet, studerer matfag og som ønsker å skaffe relevant erfaring synes stillingen høres spennende ut. I helgene i kafè Hjerneføde er det salg av både kalde og varme retter over, i tillegg til at det hver lørdag arrangeres flere barnebursdager. Som kjøkkenansvarlig har du hovedansvaret for kjøkkenet, at det produseres nok mat for salg og at gjestene får gode matopplevelser på Vitenfabrikken. Det er til enhver tid to-tre personer som jobber på kjøkkenet sammen med deg. Du som søker må ha kjennskap til IK-mat og hygienekrav, du brenner for matlaging og god service, du må like å jobbe i et team med flinke og engasjerte ungdommer men også kunne jobbe selvstendig. Du må har gode norskkunnskap, både skriftlig og muntlig.

Arbeidstid vil være annenhver helg (min. 6 t lørdag og søndag) og noen kveldsarrangement.

Lønn etter avtale.

Søknad: Send inn kort søknad med CV til ledigstilling@jaermuseet.no