Lærerkurs i bruk av vinylkutter 2

På dette kurset går vi mer i dybden med bruk av Silhouette Cameo 3 vinylkuttere.

Både programvare Silhouette Studio 4 og Inkscape og ulike materialer vil bli utforsket og eksperimentert med. Det vil bli mulighet for å lage et handlenett med Heat Transfer Vinyl (HTV), egendesignet klistermerker, stempler i mosegummi mm.

Kurset er rettet mot de som gjerne vil kunne mer på en vinylkutter enn det grunnleggende. Kurset vil mest bestå av praktiske aktiviteter, hvor kursdeltakere jobber med deres egne prosjekter. Kursdeltaker må ta med seg egne design-ideer, stoff/klær, datamaskin (kan også lånes).

På grunn av kursets faglige nivå anbefales at deltakerne har tilgang til Designer versjonen av Silhouette Studio, Vitenfabrikken har 2 datamaskiner med den på som vi kan låne ut.

Til deltakere/skoler på kurset låner Vitenfabrikken ut to vinylkuttere med to medfølgende datamaskiner med all nødvendig gratis-programvare installert.

Lærerkurset krever noen forkunnskaper om vinylkutting (kurs 1 i vinylkutting) og kjennskap til vanlig bruk av datamaskin er en fordel.  Kurset er for lærere, som underviser 5.-13. trinn, dvs. inklusiv lærere på videregående skole. Lærerstudenter er også velkommen.

Kurset kan bestilles av skoler. Kurset avholdes på Vitenfabrikken.

Oppgi deltakernes navn, skole, telefonnummer og epost-adresse, samt faktura-adresse ved påmeldingen. Faktura vil bli sendt ved påmelding.

Ved bestilling av lærerkurset eller spørsmål ta kontakt med Hanne Madsen på hm@jaermuseet.no

Vitenfabrikken tilbyr 17 andre lærerkurs innen skaperverksted.

 

Send forespørsel