28. august - 18. desember
Storgata 28, 4307 Sandnes

Da Vinci kveld hver onsdag

Er du nysgjerrig? Liker du å ha forskerbriller på?

Da er onsdagskveldene på Vitenfabrikken noe for deg! Her kan du møte andre unge som undrer seg over hvordan verden henger sammen. Vi tar på forskerbrillene, gjør ulike eksperiment og utforsker utstillingene våre på en ny måte. Tilbudet er tilpasset aldersgruppen fra 10 år og oppover. Grupper avtales på e-post.

Denne høsten i vil utforske ulike tema som kjemi, matematikk, biologi, astronomi og teknologi. Det kreves ingen forkunnskaper og det koster ingenting ekstra utover vanlig inngangsbillett. Eksperiment vil foregå hver onsdag kl. 17.00 – 18.00 og kl. 18.30 – 19.30.

TEMA:

18. sept.- Biologi, dissekrering

25. sept.- Astronomi i regi av SAF (Stavanger Astronomiske Forening)

UngdomsMakerpace

Ungdomsmakerspace er for deg fra 13 år og oppover, se facebooksiden «MakerSpace Vitenfabrikken» for informasjon.

UngdomsMakerspace er en møteplass og verksted for alle som liker å lage ting. Vi har 3D-printere, vinylkuttere, CNC fres, diverse sysmaskiner og mye annet utsty og det er alltid veiledere til stede som kan vise og forklare hvordan ting virker. UngdomsMakerspace er gratis, men en må betale for eventuelt materiale som benyttes.

 

Feire bursdag?

Hver onsdag har vi temabursdager. Du kan velge mellom detektiv, slim og robot. For mer informasjon og bestilling, besøk www.vitenfabrikken.no/bursdag.