Med sin beliggenhet, er Tungenes fyr et egnet sted for utleie.
Tungenes fyr er et egnet sted for utleie, bare 20 minutter fra Stavanger.

Tungenes fyr utgjør en vakker ramme for livets høytidsdager. Kafélokalet i betjentboligen leies ut til ulike anledninger som bryllup, fødselsdagsfester, dåp, konfirmasjon og minnestund. I lokalet kan det dekkes til for inntil 60 personer. Kaféen har middagstallerkener, desserttallerkener, bestikk, vinglass, kaffekopper, asjetter, termokanner, vaser og telysholdere, kaffetrakter og vaffeljern. Kjøkkenet har  kjøleskap, oppvaskmaskin, fryseskap og komfyr.

Det er også mulig å avtale omvisning i fyrmuseet og aktuelle utstillinger. Det er ingen overnattingstilbud på Tungenes fyr.

Betjentboligen ble opprinnelig bygd i 1959 som en dobbeltbolig for betjentene på Tungenes fyr og deres familier. Tungenes fyr ble nedlagt i 1984, og nokså snart etter ble betjentboligen tatt i bruk som kafé for turfolk og museumsgjester. Lokalet har senere blitt pusset opp og modernisert i flere omganger. Siste endring på bygget er en rullestolrampe utendørs. Denne ble ferdigstilt i 2018. Det er ellers en heis innendørs som fører ned til toaletter i kjelleren.

Er du interessert i å vite mer om utleie på Tungenes? Besøk Randaberg kommune sin nettside for mer informasjon og priser eller ta kontakt med Servicetorget i Randaberg kommune. E-post: servicetorget@randaberg.kommune.no / telefon 51414100

Dere kan ordne med mat selv, men vi kan også bistå med dette. Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud.