Turorientering i Knudaheio 2023

Velkommen til turorientering i Knudaheio 23. april-1-mai! Vinn dagstursekk eller turkopp i premie. Deltakarpremie til alle barn.

Turorientering er ein gild utandørsaktivitet for store og små. Gå på jakt etter postane som er merka på kartet, og stokk tal og bokstavar til eit løysingsord. Skann QR-kodane i Garborgløypa som er merka på kartet, og fortel kva filmen viser. Deltakarar som leverer rett løysing til Garborgsenteret, blir med i trekking ein dagstursekk og tre turkoppar. Lever i museumsbutikken eller på e-post garborg@jaermuseet.no. Alle barn som deltar, kan henta ein liten premie på Garborgsenteret.

Last ned kartet her:

Bruk kartet over eller hent i museumsbutikken på Garborgsenteret og på Undheim handelslag. Det vil også vera mogleg å lasta ned kartet på nett etter påske, og via QR-kode i Knudaheio.

Opningsdagen, 23. april, har me aktivitetsdag i Knudaheio. Forutan turorientering og speedOløype blir det kubb og dragebygging. Og høve til ein tur inn i Arne Garborg si skrivestove, sjølvsagt. Les meir her.

Arr.: Garborgsenteret og Ålgård Orientering.

Skrivestova i Knudaheio opnar for sesongen 7. mai.